VEGAN GRILLED CHEESE

grilledcheesevegan1.jpg

På sistone har jag legat vaken om nätterna och pervofantiserat om grilled cheese-mackor med riktigt mycket ost och krispigt bröd. När jag tidigare idag gick förbi en butik jag vet har min veganska favoritost gick jag in i ren hypnos och rensade hela hyllan! (ok jag köpte bara en, men det lät roligare)

Denna typen av mackor trenger ett gött glutenstinnt bröd som får rostas krispigt och segt i olivolja.

grilledcheesevegan3.jpg

Såhär gillar jag att göra min:

Mellan två skivor bröd brer jag ut dijonsenap och skivar REJÄLT med vegansk mozarella ifrån Green Vie (obs, ej sponsrad, bara frälst). Ovanpå slänger jag en näve färsk persilja, lite flingsalt och några skivor inlagda jalapenos. Sedan följer en fin stund då jag steker mackan i olivolja under lock (locket kapslar in värmen och hjälper osten att smälta snabbare) på båda sidor tills osten smält. Till sist äter jag med hela ansiktet och älskar livet. Prova vettja!

6 reaktioner på ”VEGAN GRILLED CHEESE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s