GRÖT!

gröt.jpg

Gröt går lika bra att äta till frukost som till lunch, middag eller nattmål for all I care. Ibland äter vi frukost till kvällsmat och ska jag säga min mening passar en skål gröt bättre mitt på dagen eller kvällen än när en precis klivit ur bingen, vresig och dan. Jag och min pappa är upphovsmän till ordet ”hangry” och när en legat och grisat utan mat i minst 8 timmar är det mission impossible att ställa sig och kocka hur länge som helst. Nä, det ska gå snabbt som fan och då brukar en smoothie på sin höjd kännas lämpligt. Färdigtuggat och lättsmält föda som går rakt ut i mitt svajiga morgon-blod.

MEN när klockan börjar närma sig lunch kan det hända att gröt-andan faller på och då brukar jag koka den i havremjölk och tillsätta en dust vaniljpulver. Toppingen kan bestå av allt ifrån banan till avokado och har en tur bjussar skafferiet också på en hel hög med nötter och frön. Idag blev jag helt bindgalen och gjorde sås på några bitar loving earth salty caramel-choklad. DRÖM! Den kakan ska gudarna veta att vi utbölingar inte får tag på här i Mörbylånga kommun, men efter ett litet klick på nätet var den i min ägo. Hehehehe *evil plan laugh* Förutom detta toppades gröten också med baobabpulver, kakaonibbar, hasselnötter och hampafrön.

PUSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s