Tortilla love!

tortillas.jpg

Hörrni älsklingar! Jag ska inte uttråka er med detaljer om diverse sömnlösa nätter och barnsjukdomar men jag kan upplysa er om att detta är bakgrunden till den tystad som ekat här på sistone. Ibland kommer livet emellan och då får andra saker mindre plats helt enkelt.

Anyway,  idag stod jag och proffs-stekte (= flippade i luften osv) (har alibi om ni inte tror mig) dessa fullkomligt LJUVLIGA tortillas till lunch. Receptet är författat av minst lika LJUVLIGA Jessica Frej och du hittar det här HÄR 

De små godingarna fylldes med kikärtor, machesallad, karamelliserad lök (omg), sparris (omg) och en citronig dressing på havre fraice.

Kikärtorna kryddade jag enligt DETTA  recept och såsen rör du ihop enkelt genom att pressa citron i havre fraice och tillsätta en skvätt honung eller agavesirap och salt.

Löken skivas och steks på medelvärme länge länge tills den blivit lika gojsig och gyllenbryn som boysen i Paradise hotel.

Fyll din egenhändigt skapade, eller butiksköpta, tortilla och sluka den till tonerna av dina smaklökars serenad till din egen storhet.

KRAMIZ

En reaktion på ”Tortilla love!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s