Sluta ALDRIG att leka med maten!

mackabeta.jpg

Lek inte med maten! Så lät det kring mat när jag växte upp. Ifrån mina föräldrar, dagisfröknar och diverse pedagoger. Well, det verkar som om jag slog dövörat till. Jag ska aldrig mer låta munnen forma meningar i det slaget i närheten av mina barn! Lek med maten Ebbe och Bob! Go nuts för bövelen.

creamcheese

Idag har jag lekt med färgas vegansk färskost. Här har jag använt Oatlys ”på mackan” men vilken som helst funkar. Jag blandade ut min med rödbetsjuice och spirulina men var kreativ och droppa i det du önskar. Gurkmeja har starka pigment till exempel. Karamellfärg är väl ingen personlig favorit men kör i vind om du är sugen på det!

kök.jpg

Släpp ut din inre kid och ha en fortsatt fantastisk helg!

PUSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s