**pReSenTaTiOn**

mig1.jpgHej jag heter Maja och jag älskar vegetarisk mat. På ett helt rimligt, icke obehagligt sätt. Jag älskar också mina två galna barn Ebbe (snart 3 år) och Bob (snart 7 månader) och deras pappa Johan. En del skulle säga att jag sjöng rätt ofta, andra att jag gjorde det jämt. Jag är rätt bra på att romantisera vardagen till musik, äta och att komma ihåg låttexter. Att dansa med mina barn en gång om dagen ser jag som ett av mina viktigaste uppdrag som förälder och även fast jag försöker pracka på dom Leila K och Mew blir det rätt ofta Sean Banan.

Vi bor i ett flummigt hus på Öland med många rosa dörrar och skateboardramp i trädgården. Hit flyttade jag ifrån Västerås för 5 år sedan när jag blev superkär i min tatuerare, men jag föddes i Arboga den 17 maj för snart 28 år sedan.(glöm ej att säga grattis)
Jag kommer nog aldrig att ge upp mina popstjärnedrömmar men börjar så sakteliga landa i vad som skänker mig själslig lycka och får det att pirra i varenda Majacell – MATEN. Häng med i min oplanerade, ibland extremt tillrättalagda vardag och ta del av recept, snygga matfoton och CraZy sToRiEs ifrån mitt life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s